Módní trend současnosti: jídelní stůl v odstínu černé

Hledáte do svého interiéru skutečný poutač, který se navíc snadno kombinuje s jinými módními trendy?

Potom je černý jídelní stůl, právě to, co hledáte! Je stylový, skutečně vynikne ve vašem interiéru a se správnými doplňky se dá začlenit do různých módních stylů. Věděli jste, že i takový černý jídelní stůl můžete mít z mangového dřeva? V tomto článku Vám povíme více o kráse černých stolů ao tom, jak můžete udělat z jídelního stolu centrum Vašeho obývacího pokoje.

Jak získat černý stůl?
Mangové dřevo disponuje přirozeně nápadnou a krásnou strukturou dřeva. Ve dřevě můžete vidět spoustu barevných odstínů, díky kterým je každá stolová deska jedinečná. I v tom je krása mangového dřeva: žádné dva kusy nábytku nejsou nikdy úplně stejné. Ale jak si zachovat tu nádheru, když mangové dřevo zbarvíme černě? V Mangonabytek to děláme speciálním černým lakem. Tento lak se vpíjí do dřeva a dodává mu sytou, černou barvu, ale zároveň zajišťuje zachování krásy dřeva. Dobře si prohlédněte naše černé jídelní stoly: struktura dřeva zůstává krásně viditelná a na desce stolu stále vidíte barevné odstíny. Dokonalé! Co řeknete? Na stole z černého mangového dřeva máte málo práce, jelikož je již v prodejně ošetřen proti vlhkosti a nečistotám.

Příslušenství k černému stolu
S pomocí doplňků můžete svůj černý stůl ještě krásně zvýraznit. Níže Vám uvádíme několik tipů, pomocí kterých můžete svůj černý jídelní stůl krásně a nápadně upravit. Mějte tento seznam po ruce, když si objednáte svůj černý stůl.

Namísto prostírání vsaďte na stylový běhoun.
Ozdobte svůj stůl z černého mangového dřeva krásnou vázou plnou sušených květin. Vydrží krásně dlouho!
A co takhle nápadná závěsná lampa nad stolem? Zlatá se perfektně hodí k černé!
Umístěte krásnou rostlinu na Váš stůl z černého mangového dřeva.
Vyberte si krásné ladící židle k jídelnímu stolu, například s výraznou nebo neutrální barvou.
Kombinujte černý jídelní stůl s kulatými a oválnými tvary
Jak již víte z našich předchozích blogů, kulaté a oválné tvary jsou aktuálně velmi trendy. Suma sumárum: kulatý stůl z černého mangového dřeva nabízí více prostoru pro stolující hosty, zajišťuje, že během večeře můžete vést ještě příjemnější rozhovory, protože se na sebe mohou všichni dívat, a hodí se i do menších obýváků. Proto se tento tvar stolu stal skutečným nábytkovým trendem. Věděli jste, že černé stolky jsou dostupné iv kulatých tvarech? Tímto způsobem spojíte tyto dva trendy bydlení krásným a nápadným způsobem. Oválný jídelní stůl v černé barvě jistě upoutá!

Jaký styl zvolit k černému jídelnímu stolu?
Přestože je černá barva nápadná, zároveň působí klidně. Snadno se kombinuje také s jinými barvami, takže svůj černý jídelní stůl z mangového dřeva můžete obléci novými doplňky v každém ročním období. Jak nejlépe upravit svůj černý jídelní stůl? Uděláte to například výběrem krásných židlí. Jaký typ jídelních židlí si vyberete, samozřejmě závisí také na vlastním vkusu a stylu interiéru. Jdete do kontrastu výrazných barev, jako je okrově žlutá a koňaková, nebo upřednostňujete tiché odstíny šedé? Naštěstí se s černým jídelním stolem můžete vydat jakýmkoli směrem, takže si vyberte to, co nejlépe vyhovuje Vašemu vkusu.