Více nábytku v odstínu černé: vyberte si černé mangové dřevo!

Co může být krásnějšího než nábytek z masivního dřeva v odstínu černé?

Černý nábytek je módním trendem současnosti. Černá působí intenzivně jako barva, ale zároveň přináší teplo a klid do vašeho obývacího pokoje. S barevnými doplňky a jinými stylovými prvky můžete Vašemu příbytku okamžitě dodat jiný vzhled, např. změnou sezónních barev. Zajímá Vás, jak můžete nechat vyniknout černý nábytek ve vašem obývacím pokoji a jaký nábytek můžete vyrobit z černého dřeva? Jsme rádi, že vás v tomto blogu můžeme inspirovat!

Černý nábytek z mangového dřeva
Chcete-li svému obývacímu pokoji dodat jedinečný nádech, nejlepší je to udělat novým nábytkem. Černé dřevo je v posledních letech stále oblíbenější než materiál pro výrobu nábytku. To nás ale vůbec nepřekvapuje! Černá vyniká, je uklidňující na pohled a dobře se hodí k přirozenému vzhledu dřeva. Mangové dřevo je samozřejmě nejkrásnější z ostatních druhů dřeva! V černém dřevě krásně vidíte tu čistou kresbu a barevné odstíny. Náš černý nábytek z mangového dřeva je ošetřen speciálním černým lakem, který mu dodává výrazný vzhled. Z černého dřeva můžete vyrobit všechny druhy nábytku, od jídelních stolů až po nádherné příborníky. Jaký černý dřevěný nábytek si vyberete Vy?

Opět v centru pozornosti: černý jídelní stůl
V našem předchozím blogu jsme Vám již zmínili černý jídelní stůl – jako poutač ve Vašem obývacím pokoji. Černý stůl (nejlépe v kulatém nebo oválném provedení) vypadá skvěle ve Vaší domácnosti. Věděli jste, že tento stolek můžete zkombinovat s krásným konferenčním stolkem? Existuje také v okrouhlé verzi. Umístěním většího množství černého nábytku do vašeho obývacího pokoje snadno vytvoříte krásnou jednotu ve vašem interiéru.

Jakým černým nábytkem disponujeme?
Černého nábytku je tolik jako nábytku z přirozeného mangového dřeva. Zde jsou jednotlivé druhy nábytku, které u nás naleznete!

  • Černé jídelní stoly (kulaté, čtvercové, obdélníkové a oválné).
  • Černé konferenční stolky.
  • Stylový černý příborník nebo knihovna.
  • Krásný TV nábytek v odstínu černé.
  • Černé příborníky a příruční stolky.
Kombinace stylového nábytku z černého dřeva
Kromě krásných stolků si můžete pořídit také skříňky z černého mangového dřeva. V takové skříni, vynikne vše, co do ní vložíte, ještě víc! Příborník nebo komodu můžete mít také z černého mangového dřeva. Přírodní akcent mangového dřeva dodává černému nábytku jedinečný vzhled, který se hodí do každého stylu interiéru. Zároveň poskytuje kontrast, zvláště pokud nábytek zkombinujete s jinými výraznými barvami.

Jak pečovat o nábytek z černého mangového dřeva?
Nábytek vyrobený z černého mangového dřeva může vyžadovat občasnou péči. Naštěstí černé mangové dřevo není náročné na údržbu! Nábytek stačí čas od času otřít prachovkou nebo mírně navlhčeným hadříkem. Náš nábytek je již ošetřen proti vlhkosti, přesto je lepší, vyhnout se vylití vody nebo tekutin. Pokud se tak stane, je třeba rychle otřít povrch stolu hadrem. A pokud si všimnete, že Váš černý nábytek ztrácí časem lesk, můžete jej ošetřit speciálním olejem nebo voskem na černé mangové dřevo. Díky tomu můžete mít Váš nábytek rychle opět jako nový!