Začněte rok správně s novým jídelním stolem z mangového dřeva
Všechno nejlepší do nového roku Vám přejeme jménem týmu Mangonabytek! Byl to výjimečný rok ve světě nábytku, ve kterém jsme mnohým lidem online i offline představili veškerou krásu, kterou mangové dřevo nabízí. I v novém roce uděláme vše proto, aby si tento udržitelný, exotický a cenově dostupný druh dřeva zamilovalo celé Slovensko. Plánujete si v novém roce vynovit svůj interiér? V tomto blogu vám přinášíme malou inspiraci. Co třeba stylový nový stolek do vašeho obývacího pokoje?

Závan čerstvého vzduchu přes Váš interiér

Jídelní stůl je srdcem vašeho obývacího pokoje. Je to místo, kde se rodina ráno a večer setkává, aby prodiskutovala den. Jelikož se jedná o velký a nápadný kus nábytku, určuje i atmosféru Vašeho interiéru. Pokud tedy chcete v novém roce pěkně oživit Váš interiér, pak pořídit si domov takový jídelní stůl z mangového dřeva není vůbec špatný nápad. Zapůsobit můžete také pěkným konferenčním stolkem. Často sedíme nejen u jídelního stolu, ale také na gauči před televizí. Konferenční stolek si můžete vybrat zcela podle vlastních představ, jelikož stolky z mangového dřeva jsou tak rozmanité! Rozhodnete se pro model na kolečkách, který můžete snadno přesouvat? Nebo máte raději kulatý konferenční stolek?

Jaké stolky z mangového dřeva naleznete v našem sortimentu?
  • Kulaté stoly.
  • Oválné stoly.
  • Obdélníkové stoly.
  • Jídelní stoly.
  • Konferenční stolky.
  • Černé stoly z mangového dřeva.
  • A mnohem víc!


Tip: kulaté a oválné stoly z mangového dřeva
Co se týče trendů v oblasti bydlení, které budou v roce 2023 na vzestupu, už můžeme co to poodhalit. Jedním z nich bude samozřejmě mangové dřevo: stoly z mangového dřeva se budou v následujícím roce těšit velké oblibě! Velmi oblíbené budou také kulaté a oválné stoly. Již v loňském roce jsme zaznamenali silný růst poptávky po oválných a kulatých stolech a očekáváme, že bude nadále růst. Ne nadarmo: v této době hledáme hlavně inovace. Představte si obdélníkový stůl, kterému chybí rohy. Čeho výsledkem je oválný stůl! Díky tomu budou Vaši hosté blíže k sobě. Příjemnější rozhovory zajišťuje také kulatý stůl. Nejste připoutáni k jednomu nebo dvěma konverzačním partnerům, jako když sedíte v čele nebo rohu podlouhlého stolu, ale můžete snáze konverzovat s celou skupinou.

Vytvořte si útulný pocit s kulatým stolem
Oválný nebo kulatý stůl je nejen útulný, ale dokáže ušetřit i místo. Zejména kulatý stůl si přijde na své, když máte malý obývací pokoj. Tyto jídelní stoly z mangového dřeva díky tvaru ideálně využívají dostupný prostor. Můžete s ním také usadit více lidí než se čtvercovým modelem. Místo šetří také kulatý konferenční stolek. Například se snadno vejde do prostoru mezi sedačku ve tvaru U. Máte-li doma více stolů z mangového dřeva, například jídelní stůl a konferenční stolek, budou dokonale ladit i ve vašem interiéru. Tímto způsobem vytvoříte harmonii ve vašem obývacím pokoji.