Perfektní jídelní židle k Vašemu jídelnímu stolu z mangového dřeva

Nedávno jsme náš sortiment obohatili o jídelní židle. To znamená, že kromě nábytku z mangového dřeva u nás naleznete také stylové jídelní židle za skvělé ceny. A teď buďme upřímní! Co je jídelní stůl bez jídelních židlí? Přestože stoly z mangového dřeva dodají Vašemu interiéru tvrdý a industriální nádech, naše nové jídelní židle z něj naopak dělají jemný celek díky atraktivním barvám a příjemným materiálům. Které židle se však hodí do Vašeho interiéru? V tomto blogu bychom Vám chtěli představit naše novinky a přiblížit Vám zajímavé detaily k jednotlivým kouskům.

Židle do jídelny? U nás je výběr obrovský!

Najít perfektní jídelní židli může být docela problém, zvláště pokud toto rozhodnutí musí učinit celá rodina. Ne každý má stejné představy o dokonalých jídelních židlích a ne každému vyhovuje daný styl. Ani obrovská nabídka jídelních židlí často tento problém nevyřeší. Jídelna je jednou z nejdůležitějších místností v domě. Všichni se zde setkávají, sdílejí se zde příběhy a ochutnávají se ta nejchutnější jídla. Proto jsou pro jídelní kout často důležité pojmy jako „útulný“ a „komfortní“. Díky svému měkkému charakteru a pohodlnému sezení čalouněné židle tento požadavek okamžitě splňují. Proto jsme naši kolekci doplnili jen o čalouněné židle. Ovšem každá z našich jídelních židlí je v něčem jiná. Zaujal Vás model s vysokým nebo nízkým opěradlem, s područkami nebo bez nich? O všech modelech Vás rádi informujeme v následujících řádcích.

Něco pro všechny

Do naší kolekce jsme přidali ne jeden, ne dva, ale deset různých modelů jídelních židlí! Jako všechny jídelní stoly i židle mají černou základnu, díky čemuž se skvěle kombinují. Všechny modely jsou dostupné v různých barevných provedeních, aby si každý našel model a barvu, která dokonale ladí s Vaším interiérem. S výjimkou Arles jsou všechny židle vyrobeny ze sametu, trendu, který již v moderních interiérech nelze ignorovat. Zde jsou naše modely ve zkratce:

  • Reims: elegantní model díky rafinovanému diamantovému vzoru na zádech
  • Toulon: sladký model díky kulatému tvaru a vertikálnímu prošívání
  • Cannes: více industriální model s područkami
  • Lyon: židle, která Vás jakoby objímala
  • Nice: dobrý základ, který lze kombinovat s téměř jakýmkoli stylem bydlení
  • Nantes: elegantní model díky prolamovaným zádům
  • Paris: elegantní model díky čisté linii a prolamované zádi
  • Toulouse: venkovský model díky kostkovaným stehům
  • Nancy: ženský model díky úzkým nožičkám a prošívání v kostkovaném vzoru
  • Arles: srovnatelné s Nice, ale o něco tvrdší kvůli koženému vzhledu

Takto udržíte jídelní židle krásně

Když se židle dostanou až k Vám domů, přirozeně se z nich chcete těšit co nejdéle. Proto je rozumné židle pravidelně vysávat. K tomu použijte náustek (je-li to možné, tak náustek určený právě na židle). Je také rozumné ošetřit židle vodoodpudivým sprejem ihned po doručení. Pak jste alespoň zachráněni, pokud by došlo k nehodě s vodou nebo jídlem.

Na Mangonabytek.cz najdete cenově přijatelné jídelní židle, ale v kvalitě, na jakou jste u nás zvyklí. Chtěli byste více informací o našich jídelních židlích? Rádi Vám pomůžeme. Zavolejte na náš zákaznický servis nebo nám zašlete email s Vašimi požadavky!